Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ζωγραφική με κάρβουνο

Τα μαθήματα ζωγραφικής έχουν προχωρήσει και έχουμε μπει για τα καλά στα μυστικά των χρωμάτων, των σχεδίων, των διαφορετικών τεχνικών προσεγγίσεων και φυσικά του αγαπημένου κάρβουνου. Την περίοδο που πειραματιζόμουν δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το "υλικό" ζωγραφικής, μου φαινόταν δύσκολο και μόνο για επαγγελματίες. Τώρα όμως, αν και δεν μπορώ να σας πω ότι το κατέχω καλά, δεν το φοβάμαι και φυσικά εξασκούμαι!!!!! Το πρώτο σκίτσο το είδατε στο προηγούμενο post των sunday sketches, εδώ θα σας δείξω τη δεύτερή μου προσπάθεια με ένα θέμα που μας έδωσε η δασκάλα μας.

3 σχόλια:

  1. ειναι τελειο κατερινα μου!!! τι τυχερη που εισαι να μαθαινεις τοσα για τα μυστικα της ζωγραφικης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρότι σε μας που αρέσουν τα χρώματα δεν είναι το αγαπημένο, το κάρβουνο είναι ένα υλικό που δίνει πολύ δυναμισμό στην ζωγραφική. Και τελικά αποτυπώνει καλλίτερα την πραγματική εικόνα του αντικειμένου.
    Του δίνει όγκο και ευρωστία.
    Πολύ ωραία τα μισανοιγμένα κουτιά.
    Μπράβο Κατερινάκι προοδεύεις και μας δίνεις ομορφιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη και Χαρά σας ευχαριστώ πολύ για τα πάντα όμορφα και ενθαρρυντικά σας λόγια!! Τις τελευταίες μέρες έχω πέσει με τα μούτρα στο σχέδιο και έχω εγκαταλείψει τα χρώματά μου... όμως σύντομα θα ασχοληθώ ξανά.... :)
    Σας εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποχρώσεις - Shades and colors

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails