Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καλό Φθινόπωρο με ένα βάζο λουλούδια - A wonderful Autumn with a vase full of sunflowers

The above Sunflowers were made with soft pastel. I chose to make this artwork in two different gray colored pages. Unfortunately I didn't have all the colors I needed for this painting so there is no color variety. Hope you like it... I wish you a wonderful and creative Autumn!!!

Τα ηλιοτρόπια που βλέπετε είναι η τελευταία εργασία που έκανα για τα μαθήματα ζωγραφικής. Χρησιμοποίησα μαλακά παστέλ πάνω σε γκρι χαρτί (το έργο έχει γίνει σε δύο διαφορετικές σελίδες... έτσι το είδε ο δημιουργός την ώρα του οίστρου του.. :) ). Δυστυχώς όμως δεν είχα την απαραίτητη ποικιλία χρωμάτων και έτσι το έργο χάνει.... Ελπίζω να είστε επιεικής μαζί μου.

Update - Ενημέρωση 13/10/2010:

Here is the final "Sunflowers". I put darker colors in some areas in order to enhance the painting and made a red frame using a simple cardboard.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε τα Ηλιοτρόπια με κάποιους επιπλέον τονισμούς (μετά από τη συμβουλή της δασκάλας μου). Επίσης, επειδή δεν ήθελα να καταστραφεί ο πίνακας αλλά δεν μπορούσα να επισκεφτώ και ένα κατάστημα με κορνίζες, έφτιαξα με κόκκινο χαρτόνι ένα πλαίσιο και έβαλα τον πίνακα μέσα σε μια απλή κορνίζα με τζάμι ώστε να μην φύγει το χρώμα.

11 σχόλια:

  1. πριν απο ολα χιλια μπραβο για το εργο σου! μολις το ειδα μου θυμισε αμεσως βαν γκογκ (αγαπημενος μου!!) και τα ηλιοτροπια ειναι τα αγαπημενα μου λουλουδια γιατι συμβολιζουν την αισιοδοξια!!!
    καλως ηρθες λοιπον, συντροφισσα στην τεχνη -αυτη τη θεα που μας ταξιδευει σε τοπους μαγικους και ονειρεμενους!!!
    να εχεις ενα υπεροχα δημιουργικο μηνα και φθινοπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ .ΦΙΛΙΑ jeny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ου ονείρου τα ηλιοτρόπια !!!!! καλό μήνα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο πρωτοτυπία ο δημιουργός!
    Εξυπνη ιδέα και πραγματικά ωραίο αποτέλεσμα.
    Τρέμε Βαν Γκόγκ!!!!
    Καλό Φθινόπωρο, προτιμότερο απο το καλό Χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν βλέπω να του λείπει κανένα χρώμα! Οπτικά με καλύπτει το αποτελεσμα (απο την πλευρά των χρωμάτων) και με ενθουσιάζει (απο την ζωγραφική πλευρά) Είναι εξαιρετικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, καλώς ήρθες και καλό φθινόπωρο.Υπέροχη η δημιουργία σου, καταπληκτικό δίπτυχο.Μου αρέσει το γκρί χαρτί που επέλεξες.Λατρεύω τα παστέλ αλλά δεν έχω μάθει ακόμα τον σωστό τρόπο για να τα δουλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα! σου εχω μια προσκληση στο μπλογκ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα κορίτσια και αγόρια,

    Χαίρομαι που σας "βλέπω" και πάλι και σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε με την επίσκεψη και τα σχόλια σας!!
    Κάθε ομοιότητα με τον Βαν Γκόγκ είναι τυχαία ..χι ..χι.. Το θέμα το επιμελήθηκε η δασκάλα μου, εγώ απλά έκανα κάποιες αλλαγές στο background. Όσον αφορά τα μαλακά παστέλ έχουν κατά την άποψη μου κάποιες ιδιαιτερότητες με βασικότερη ότι γεμίζουν τον κόσμο με σκόνη και όταν τα δουλεύεις πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός τόσο με το έργο σου όσο και με τον περιβάλλοντα χώρο.

    Σας εύχομαι, ακόμα μια φορά, καλό Φθινόπωρο αγαπητοί μου συνοδοιπόροι της τέχνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινάκι καλωσόρισες!!! Μας έλειψες κι εσύ και τα καλλιτεχνήματά σου...

    Όταν αδειάσεις πέρνα μια βόλτα από το blog μου, σου έχω πρόσκληση σε παιχνίδι...

    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποχρώσεις - Shades and colors

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails